De leukste kampeertafels, inklapbaar!

Zelf hebben we jarenlang een complete biertafelset meegesleurd door heel Europa, zelfs in het kleinste formaat Kipcaravan. Eerst een plastic versie en later de houten. De tafel en banken moesten via het raam naar binnen en naar buiten maar oh wat hadden we er een plezier van! We konden er makkelijk met z'n vijven aan zitten en hebben er heel wat spelletjes aan gespeeld. Inmiddels gaan de meeste kinderen niet meer mee op vakantie dus wij volstaan nu met een klein Marokkaans dienbladtafeltje. De biertafel staat inmiddels (zwart geverfd) in de tuin. Vind je zo'n tafel te zwaar en te onhandig? Er zijn ook kleine biertafelsets, die zijn wat compacter. Wij hebben de onze destijds gekocht bij een Duitse bouwmarkt, keuze zat daar! 

P1040718-2.JPG     IMG_0322.JPG

Tegenwoordig zijn er veel leuke kampeertafels te vinden van bamboe, hout of kunststof. In allerlei maten, prijzen en gewichten. Mocht je'm in de caravan willen vervoeren, check altijd wel even wat voor gewicht je mee mag nemen.

Zit er wat tussen? Klik op de gekleurde tekst onder de foto voor meer info. 

Dia1.jpg

Bovenste rij van links naar rechts boven: Sissyboy (€299), Kampeerwereld (€95), Bol.com (54,95), Praxis (€99)
Onderste rij: Bol.com (€38,20), Kampeerdump (€149,95), Praxis (€134), Kampeergigant (69,95) Krukjes Ikea (3,99) en De wit (22,95)